Pin
SOLICITĂ PROGRAMARE
Newsletter
Newsletter
Fii la curent cu cele mai noi oferte și informații din domeniul medical

Blefaroplastia nechirurgicală. 2 tehnologii pentru liftingul neinvaziv al pleoapelor

Blefaroplastia nechirurgicală este a treia cea mai frecventă procedură estetică efectuată în lume, iar rezultatele sale o plasează și printre preferințele femeilor din România. Blefaroplastia pleoapei superioare și inferioare este indicată pentru tratamentul excesului de piele și / sau grăsime orbitală. Acest exces de piele accentuează aspectul de chip îmbătrânit și poate afecta funcția ochiului, determinând inclusiv obstrucția câmpului vizual.

La Estetiq Medical Center, clienții noștri beneficiază de două tehnologii revoluționare cu care poate fi realizată blefaroplastia: laserul Pixel CO2 și aplicatorul Colibri de pe platforma Accent Prime

Cum funcționează Tratamentul blefaroplastiei cu laser CO2

Laserul Pixel CO2 permite medicilor să obțină o incizie tisulară optimă sau o tăiere prin excizie cu sângerări minime, iar pacientul se bucură de un timp de recuperare redus. Blefaroplastia nechirurgicală cu laserul Pixel CO2 este o metodă extrem de eficientă de a ridica zona sprâncenelor și a obține un aspect mai tânăr. Acest dispozitiv laser trimite o lumină precisă în zonele vizate, fără a afecta țesutul adiacent, astfel că dumneavoastră vă puteți întoarce la activitatea obișnuită și la viața social în cel mai scurt timp.

blefaroplastie laser CO2

Este necesar un singur tratament pentru a obține rezultatele optime. Înainte de procedură, pe zona tratată va fi aplicat un anestezic local. Laserul CO2 stimulează producția de colagen, determinând strângerea pielii din jurul ochilor.

Imediat după procedură, zona tratată se va simți puțin caldă și va avea un aspect roșiatic, cu posibilitatea de a se umfla. Dar aceste efecte vor dispărea după câteva zile. Rezultatele sunt cu adevărat uimitoare, iar medicii noștri cu experiență vă va oferi sfaturi despre ce trebuie să faceți și ce să nu faceți pentru ca pielea dvs. să se regenereze corect și în cele mai bune condiții.

Cum funcționează blefaroplastia nechirurgicală cu plasmă

Aplicatorul Colibri este  cea mai eficientă soluție disponibilă pe piață pentru liftingul nechirurgical al pleoapei și a zonei periorbitale, pentru tratarea liniilor fine, a ridurilor periorale și a xantelasmei, disponibilă și în clinica noastră.

Colibri este o tehnologie bazată pe radiofrecvență unipolară care produce scântei de Microplasmă, furnizând energie printr-un vârf special conceput. Aceste scântei creează micro-perforații controlate care duc la contracția pielii, rezultând o piele mai strânsă, mai fină și un aspect mai luminos al întregii zone.

Pentru rezultate optime, în funcție de gravitatea cazului, sunt necesare 1-3 sesiuni de tratament, cu un interval de 4-6 săptămâni între ele. Rezultatele sunt vizibile la aproximativ 30 de zile după tratament.

Pentru a afla care este cea mai bună soluție pentru tine, te invităm la o consultație cu medicii noștri. Poți obține o programare apelând numărul de telefon: 0752 111 264

Ai o întrebare?

Ia legătura cu unul dintre consultanții noștri în problemele de sănătate și wellness.