Pin
SOLICITĂ PROGRAMARE
Newsletter
Newsletter
Fii la curent cu cele mai noi oferte și informații din domeniul medical

Scădere în circumferință PrimeX

Oricine merită un corp PrimeX!

Tu ce mai aștepți? 

Nu te mai simți în formă? Observi că anumite părți ale corpului tău ar avea nevoie de mai multă atenție și grijă? Știm exact de ce ai nevoie.

Alma PrimeX™️ este o soluție avansată care îți va modela corpul și-ți va readuce zâmbetul pe buze. Rapid și foarte puternic, are rezultate incredibile în conturarea corpului și netezirea pielii, cu accent pe abdomen, talie sau coapse. Alma PrimeX™️ combină tehnologiile revoluționare cu ultrasunete și radiofrecvență de la Alma pentru a-ți crește încrederea în tine și în corpul tău. 

E atât de ușor să arăți minunat

Alma PrimeX a fost gândit și construit cu gândul la tine și la corpul tău. Fiecare caracteristică a fost dezvoltată cu minuțiozitate pentru ca experiența tratamentului să fie confortabilă, rapidă și ușoară.

Rezultate uimitoare:

Îți oferă schimbări mari în doar 4 săptămâni!

Rapid:

Un tratament țintit, prompt și eficient

Confortabil:

Încălzirea graduală și integrarea unui sistem de răcire previn orice disconfort

Fără timp de recuperare:

Te poți întoarce imediat la rutina ta!

100% noninvaziv, Alma PrimeX™️ îți conturează cu blândețe formele naturale și-ți face pielea mai fină, ca să arăți și să te simți ca cea mai bună versiune a ta.

alma primex

Fiecare corp este unic, iar preferințele fiecărei persoane sunt diferite. Alma PrimeX oferă 3 tipuri diferite de tratament pentru ca tu să poți alege soluția potrivită  și așteptărilor tale. Aceste pachete de tratamente sunt personalizate pentru nevoile tale specifice. Ele diferă prin numărul de vizite și tehnologii combinate, totul pentru a obține rezultatele uimitoare pe care le dorești pentru corpul tău.

În curând vei arăta…

Spectaculos!

PrimeX Classic: Un clasic al remodelării

PrimeX Classic folosește tehnologia noninvazivă și nedureroasă a ultrasunetelor, acționând asupra grăsimii de sub piele pentru a subția și recontura silueta. PrimeX Classic va aduce rezultate imediate după doar patru tratamente săptămânale a câte 20 de minute fiecare. Practic, într-o lună ești gata!

PrimeX Pro: Alege superlativul cu combinația câștigătoare.

Suplu și fin! Combinând aplicatoarele UltraWave™️ și Xcentuate, tratamentul PrimeX PRO reconturează silueta și  strânge blând pielea lăsată. Rezultatele uimitoare ale PrimeX PRO se pot observa după doar trei tratamente a câte 10-20 minute cu fiecare aplicator, realizate o dată la una-două săptămâni.

În doar câteva săptămâni, vei remarca schimbări vizibile!  

PrimeX Premium: Când țintești performanța

Dacă  vrei să dezvălui rapid cea mai bună variantă a ta, acest tratament premium combină procedura de reconturare corporală cu netezirea intensă a pielii și cu reducerea celulitei. Cu PrimeX Premium vei avea rezultate incredibile după trei tratamente a câte 40 de minute, realizate săptămânal sau bilunar. Fără îndoială vor fi cele mai bune două ore investite vreodată în corpul tău!

1 şedinţă US (20-30 min)400 ron
1 şedinţă RF Unipolară ( 10-20 min)400 ron
1 şedinţă US + 1 şedinţă RF Unipolară700 ron
3 şedinţe US + 3 şedinţe RF Unipolară1700 ron
 
Programeaza o consultatie

Solicita o oferta pentru Scădere în circumferință PrimeX

    Ai o întrebare?

    Ia legătura cu unul dintre consultanții noștri în problemele de sănătate și wellness.