Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Newsletter
Newsletter
Fii la curent cu cele mai noi oferte și informații din domeniul medical

Terapia Bowen

Organismul nostru este programat de la naștere să fie complet sănătos și are o capacitate formidabilă de regenerare. Însă, toate gândurile, emoțiile și sentimentele negative pe care le avem reprezintă pentru acesta o informație complet distorsionată. Terapia Bowen este unul dintre cele mai cunoscute concepte de terapie holistică din lume. Este o modalitate simplă, naturală, plăcută și eficientă, care activează abilitatea organismului de a se vindeca în propriul său ritm prin inducerea unei stări de relaxare totală.

Cu ajutorul acestei metode terapeutice neinvazive și foarte delicate, trupul și mintea revin în mod natural la echilibru și armonie.

O ședință de terapie Bowen este, înainte de toate, o minunată formă de relaxare și un mijloc excelent prin care îți poți recăpăta starea de bine. Ea implică un masaj de vindecare cu mișcări realizate delicat cu degetele asupra muşchilor şi a ţesuturilor articulare. Prin intermediul neurotransmițătorilor, aceste mișcări specifice asemeni unor presiuni, transmit mesaje care declanșează mecanismele naturale de autovindecare din organism. Ele sunt realizate la un interval de timp stabilit de terapeut.

Terapia Bowen este total neinvazivă și datorită ei pot obține efecte binefăcătoare atât nou-născuții, cât și persoanele de vârsta a treia. Prin această metodă se pot realinia deplasările osoase, iar tensiunile musculare sunt eliberate. Meridianele energetice se restabilesc rapid și echilibrul emoțional se normalizează. Problemele scheleto-musculare și articulare provocate de accidentări sau durerile de spate și de umeri înțepeniți sunt ameliorate. Datorită relaxării profunde din timpul ședințelor de terapie Bowen, stresul și oboseala cronică împreună cu migrenele și durerile de cap sunt atenuate. De asemenea, această terapie și-a mai dovedit eficiența în combaterea afecțiunilor respiratorii – bronșite sau astm – și a unor probleme cauzate de un sistem imunitar scăzut, precum alergiile.

Între fizic și psihic există o legătură sistemică. Drept urmare, suferința fizică și emoțiile negative afectează sănătatea emoțională, iar o stare mentală negativă poate influența calitatea vieții într-un mod nefavorabil. Metodele terapeutice holistice au la bază un principiu important: toți oamenii au puterea de autovindecare. Prin intermediul acestora, oamenii învață cum să-și însănătoșească singuri întreaga ființă, cum să o purifice și cum să trăiască într-o armonie deplină.

BENEFICIILE TERAPIEI BOWEN:

  • relaxare profundă
  • restabilirea meridianelor energetice
  • normalizarea echilibrului emoțional
  • vindecarea problemelor scheleto-musculare
  • eliminarea stresului și a oboselii cronice
  • atenuarea migrenelor și a durerilor de cap
  • combaterea afecțiunilor respiratorii
  • prevenția problemelor apărute din cauza unui sistem imunitar scăzut
Programeaza o consultatie

Solicita o oferta pentru Terapia Bowen

[recaptcha]

Ai o întrebare?

Ia legătura cu unul dintre consultanții noștri în problemele de sănătate și wellness.

[recaptcha]