Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Newsletter
Newsletter
Fii la curent cu cele mai noi oferte și informații din domeniul medical

Medicină vibrațională

Bio-Well

La Estetiq Medical Center, îți poți determina anumiți parametri care țin de energetica corpului uman, măsurând emisia de biofotoni cu ajutorul dispozitivului Bio-Well.
Prin metoda GDV (Gas Discharge Visualization: vizualizare prin descărcarea în gaz), se măsoară energia meridianelor principale Yin şi Yang, conform medicinei tradiţionale oriental, indicându-se astfel starea de sănătate, vitalitatea şi nivelul de stres pe care corpul uman le prezintă. Totodată, se determină mărimea şi poziționarea (alinierea) chakrelor principale,“vortexurile” cunoscute de civilizația indiană de mii de ani.

Prin această tehnică se analizează rezerva de energie a corpului pentru a afla din timp iminența unor blocaj energetice care ar putea duce la anumite boli.

De asemenea, această diagnoză este foarte utilă în monitorizarea unui tratament, de exemplu. O diagnoză realizată înainte de o procedura terapeutică şi după aceasta, pune în evidenţă modificarile în structura energetică a corpului.

Bio-Plasm

Bio-Plasm este un aparat ce foloseşte biorezonanţa ca diagnoză energetică şi tratament. Pacientul va purta pe cap o pereche de căști prin care în corp pătrund câmpuri magnetice ca și cele create de un electromagnet (trenuri de câmpuri magnetice cu diferenţe de frecvenţă de 0.1Hz) de o intensitate de maxim 20mT (adică nu sunt periculoase), cu o frecvenţă cuprinsă între 1.8Hz si 8.2Hz în funcţie de organele testate în acel moment (1.8 Hz pt sistemul osos, 2,6Hz ţesuturi conjunctive, 4.2 muschi,….8.2 cortexul cerebral, etc).

Aceste date sunt compilat de aparat și transmise computerului care face comparaţia între răspunsul organului pacientului şi organul sănătos sau diverse stadii de boală pe care le are în baza de date. Pe scurt, un aparat de Biorezonanţa Magnetica dă rezultate bune şi chiar depistează boli în stadiul incipient când încă nu se manifestă clinic. 

Biorezonanţa Magnetică este un tratament a cărui eficiență a fost demonstrată științific. El constă în trimiterea unor semnale de vindecare către creier, acesta generând procesele de refacere în întreg organismul. O analiză completă, inclusiv tratament, durează în jur de 45 minute.

Programeaza o consultatie

Solicita o oferta pentru Medicină vibrațională

[recaptcha]

Ai o întrebare?

Ia legătura cu unul dintre consultanții noștri în problemele de sănătate și wellness.

[recaptcha]