Pin
SOLICITĂ PROGRAMARE
Newsletter
Newsletter
Fii la curent cu cele mai noi oferte și informații din domeniul medical

Bicicletă subacvatică Hydroshape

Hydroshape

este singurul tip de antrenament care te ajută să consumi aproximativ 800 de kcal în numai 40 de minute de exercițiu de intensitate moderată. Această tehnologie revoluționară combină antrenamentul prin pedalare cu beneficiile terapiei în apă și ale hidromasajului, asigurând o metodă de mișcare eficientă, simplă și sigură.

Nu este numai un antrenament extrem de eficient în lupta cu surplusul de grăsime ci și o modalitate de relaxare și recuperare.

Hydroshape

încorporează 4 elemente într-o singură “capsulă”:

  • Bicicletă
  • Apă
  • Hidromasaj
  • Ozon

Antrenamentul în apă

este recunoscut pentru rezultatele obținute în lupta cu kilogramele în plus dar și pentru faptul că protejează sănătatea articulațiilor, efortul fizic fiind unul moderat.

Hidromasajul accelerează efectele mișcării și topește celulita din zonele sensibile. 14-16 jeturi de apă activează sistemul limfatic, eliminând aspectul de coajă de portocală.

OZONUL este cel de-al patrulea element eliberat de sistemul Hydroshape în timpul exercițiului, stimulează producția de oxigen și are un efect similar cu cel al unui micropeeling.

Hydroshape poate fi utilizat la orice vârstă și este dedicat celor care își doresc să obțină rezultate rapide pentru silueta lor cu un efort moderat iar clipele dedicate exercițiului fizic să fie adevărate momente de relaxare.

Efectul utilizării simultane a bicicletei și a hidromasajului va transforma grăsimea în mușchi.

PREȚ:

1 ședință120 ron
10 ședințe1000 ron
Programeaza o consultatie

Solicita o oferta pentru Bicicletă subacvatică Hydroshape

    Ai o întrebare?

    Ia legătura cu unul dintre consultanții noștri în problemele de sănătate și wellness.