Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Newsletter
Newsletter
Fii la curent cu cele mai noi oferte și informații din domeniul medical

Fitness și remodelare corporală

Medicină vibrațională

La Estetiq Medical Center, îți poți determina anumiți parametri care țin de energetica corpului uman, măsurând emisia de biofotoni cu ajutorul dispozitivului Bio-Well.

Afla mai multe

Hydroshape

este singurul tip de antrenament care te ajută să consumi aproximativ 800 de kcal în numai 40 de minute de exercițiu de intensitate moderată.

Afla mai multe

Vibrashape

este un aparat modern de remodelare corporală prin vibrații intense. Sub acțiunea razelor infraroșii, vibrațiile conduc la o topire accelerată a grăsimii.

Afla mai multe

Rollshape

Rollshape este cel mai complex și eficient dispozitiv de masaj. Sub acțiunea razelor infraroșii care topesc celulele de grăsime, rolele din lemn activate de dispozitiv efectuează un masaj profund

Afla mai multe

Infrashape

INFRASHAPE este rezultatul multor ani de cercetare asupra modului în care metabolismul poate fi îmbunătățit pentru a evita acumularea grăsimii în organism.

Afla mai multe

Criosauna

este o metodă cu rezultate remarcabile împotriva celulitei și a kilogramelor în plus. Ea este o ramură a crioterapiei și constă în răcirea simultană a întregii suprafețe a corpului.

Afla mai multe

Trilipo

Tehnologia TriLipo combină în mod unic două tehnologii eficiente – Radiofrecvenţa tripolară TriLipo (RF) şi Activarea Dinamică a Muşchilor (DMA).

Afla mai multe

Ai o întrebare?

Ia legătura cu unul dintre consultanții noștri în problemele de sănătate și wellness.

Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/r40415club/public_html/estetiqmedical.ro/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/r40415club/public_html/estetiqmedical.ro/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(648): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/r40415clu...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/r40415club/public_html/estetiqmedical.ro/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47