Pin
SOLICITĂ PROGRAMARE
Newsletter
Newsletter
Fii la curent cu cele mai noi oferte și informații din domeniul medical

Echipă

Dr. Adrian Alexandru

Dr. Adrian Alexandru a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București în anul 2000, a urmat specializarea în Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă și Estetică, devenind medic specialist în 2008 și medic primar în 2013.
La Estetiq Medical Center, Dr. Adrian Alexandru realizează proceduri estetice cu laser și tratamente injectabile antirid.

Programare

Dr. Alexandru Bănică

Dr. Alexandru Bănică este absolvent al Facultății de Medicină Carol Davila în anul 2013. Dr. Alexandru Bănică a devenit Medic Specialist în anul 2019 și a participat la numeroase cursuri și training-uri din România și străinătate.

Programare

Dr. Arina-Cristiana Margină

Dr. Arina Margină este medic specialist dermatovenerologie și Medic specialist Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă cu experiență în dermatoscopie, dermato-chirugie și dermato-oncologie, dermato-cosmetică, dermatologie estetică și pregătire pentru proceduri variate precum lasere, rejuvenare a pielii, toxină botulinică, fillere, peeling-uri laser.

Programare

Anca Neagoie

Anca Neagoie este un practician cu peste 8 ani de experiență în terapii estetice de ultimă generație. Anca este pasionată de rezultatele pe care le poate obține în îngrijirea tenului cu noile echipamente estetice și a participat la cursuri de formare și perfecționare susținute de lideri internaționali în frumusețe, precum Pollogen și Alma Lasers.

Programare

Cristina Maria

Cristina Maria este un terapeut cu 5 ani de experiență în terapii de remodelare corporală de ultimă generație. Cristina este adepta unui stil de viață sănătos, în care silueta este susținută de terapii estetice, sport și o dietă echilibrată

Programare

Dr. Daniela Bratu

Dr. Daniela Bratu este medic specialist diabet, nutriție și boli metabolice, făcând parte de peste 10 ani din echipa Institului Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, N. Păulescu. Dr. Daniela Bratu are specializări în endocrinologie și homeopatie

Programare

Ai o întrebare?

Ia legătura cu unul dintre consultanții noștri în problemele de sănătate și wellness.