Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Newsletter
Newsletter
Fii la curent cu cele mai noi oferte și informații din domeniul medical

Echipă

Cristian Popescu

Cristian are o experiență de peste 20 de ani în crearea antrenamentelor sportive personalizate. Sub îndrumarea lui, câteva mii de persoane au beneficiat de rezultate remarcabile pentru siluetă. La Estetiq Medical Center, Cristian concepe programe complexe de remodelare corporală în care implică cele mai performante tehnologii și dispozitive de fitness. Niciodată ora de antrenament nu a fost mai plăcută!

Programare

Dr. Daniela Bratu

Dr. Daniela Bratu este medic specialist diabet, nutriție și boli metabolice, făcând parte de peste 10 ani din echipa Institului Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, N. Păulescu. Dr. Daniela Bratu are specializări în endocrinologie și homeopatie

Programare

Dr. Florentina Năstase

Expertiza Dr. Florentina Năstase acoperă toate ramurile dermatologiei. Domnia sa a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila”, Bucureşti, este medic specialist dermato-venerologie, cu competențe în Ultrasonografie generală și în estetică medicală: terapie Laser, tratamente filler - acid hialuronic, botox, mezoterapie corporală, facială și scalp, tratamente SPL/IPL, tratament PRP, dermatoscopie). De asemenea, Dr. Năstase este membră a Societății Române de Dermatologie și Membră a Societății de Ultrasonografie Generală.

Programare

Cătălina Păun

Specialist Bowen

Cu ajutorul terapiei Bowen, neinvaziva și foarte delicata, trupul și mintea revin în mod natural la echilibru și armonie.

O ședință de terapie Bowen este, înainte de toate, o minunată formă de relaxare și un mijloc excelent prin care îți poți recăpăta starea de bine

Programare

Ai o întrebare?

Ia legătura cu unul dintre consultanții noștri în problemele de sănătate și wellness.